جوایزی که این پروژه در مسابقات معماری داخلی و بین المللی درخارج از ایران کسب کرده است شامل:
طراحی داخلی " کافه اسپریس" با حضور 300 معمار شرکت کننده در این مسابقه در بین 6 فینالیست قرار گرفته و جایزه رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
این پروژه کاندید دریافت جایزه در مسابقه جایزه آجر اتریش .
برنده رتبه نخست بخش تجاری در مسابقه معماری داخلی مجله معماری و ساختمان بوده است.
کافه اسپریس در خیابان استاد نجات الهی پایین تر از خیابان کریم خان زند واقع شده و توسط معماران گروه فنی مهندسی شاهو اجرا شده است. کافه اسپریس دارای 28 متر مربع می باشد و بنا به درخواست کارفرما یک فروشگاه به یک کافه نوسازی شده است، هدف این طراحی با توجه به اندازه کوچک پروژه و محل آن ایده اصلی تبدیل عناصر سنتی به فضای داخلی معمارانه با الهام از بافت شهری می باشد. در طراحی نمودار مکانی ، مفهوم مادیت بر اساس هندسه یکپارچه از خارج ساختمان که همسایه با ساختمان سازمان صنایع دستی ایران بود تا داخل ساختمان با به کار گیری همان مواد ، ارائه شده است.
با توجه به اندازه کوچک این پروژه، آجر با ابعاد ۵ * ۱۰ * ۲۰ سانتی متر به هشت قطعه کوچکتر ۵ * ۵ * ۵ سانتی متر تفسیم شده که یک طرف از آجر لعاب رنگ آبی فیروزه ای و سمت دیگر قرمز مایل به قهوه ای دارد و با لایه ضد باکتری پوشانده شده است.
کافه "اسپریس"، فضای کوچکی است که در سال 91 طراحی داخلی و اجرای آن آغاز شد. این فضای دنج و زیبا که در دل خیابان نجاتالهی (ویلا) و در کنار فروشگاههای صنایع دستی قرار دارد، سال 93 کلید خورد و به عنوان یکی از پاتوقهای دوست داشتنی و دلنشین در این منطقه از شهر شناخته شد. دیری نپایید که این کافه به واسطه طراحی جذاب و خیره کنندهاش در مجله معماری و ساختمان همان سال معرفی شد. پس از این مرحله، کافه کوچک و دوست داشتنی، خیابان ویلا توانست جوایزی چون آرکی تایزر نیویورک سال 2015"Architizer wards " را در زمینه پروژههای داخلی کسب کند. سال 2016 نیز این پروژه در بخش پروژههای بازسازی شده مسابقات آسیا انتخاب شد و سرانجام در همان سال جایزه پروژه منتخب وینر برگ را از آن خود کرد. "اسپریس" از معدود کافههایی است که توانست بدون تضاد با فروشگاههای بزرگ و شناخته شده اطراف خود که اغلب کار صنایع دستی میکنند، بدرخشد. این کافه که در بافت سر در آن آجر و لعاب جلوه میکند، کاملاً با این منطقه و رنگهای شاخص صنایع دستی همخوانی دارد. یکی از مسائل اصلی در طراحی داخلی کافه "اسپریس" ایجاد تنوع بصری در فرم بود. در یک فضای کوچک با انتخاب این کانسپت، حس و حال و درک بازدیدکنندگان در ارتباط با طراحی فرم این پروژه نکته مهمی بود که با تغییر و ترکیب رنگ در آجرها و پس و پیش نشاندن آنها ایجاد شد. سمت فیروزهای رنگ جداره آجرها رو به جنوب قرار گرفته و با هندسه یکپارچه از پیادهرو آغاز شده و داخل کافه ادامه پیدا کرده است.
شکلگیری فضای این کافه حاصل دغدغه درباره فضاهای کوچک است و طراحی فضای کوچکی که بتواند تبدیل به پاتوق مردم شود، یک چالش بود که مدتها برای طراحی آن وقت صرف شد.
متأسفانه در کشور ما فضاهای کوچک و پروژههای اینچنینی اصلاً جدی گرفته نمیشوند در حالی که اغلب کارها در کشور ما از ساختمانها گرفته تا کسب و کار دارای چنین ابعادی هستند، بنابراین اجرای ایدهای مناسب برای چنین فضایی میتواند بر عملکرد جامعه و نگاه کارفرمایان تأثیرگذار باشد.
از آنجایی که در خیابان ویلا، تعداد زیادی فروشگاه صنایع دستی حضور دارند و ساختمان میراث فرهنگی نیز رو به روی این کافه است، سعی شده است که در این بنا معماری ایران به شکل معاصر طراحی شود که خوشبختانه بازتاب بینالمللی یافت.
در پروسه طراحی این پروژه و اجرای آن توسط گروه فنی مهندسی شاهو بر بحث نورپردازی و متریال بسیار تأکید داشنه است .به همین خاطر از آجر و لعاب استفاده شده و سعی شده که آجرچینی و ساختار لعاب در یک ترکیب همگن استفاده شود.
زمانی که کافه "اسپریس" شروع به کار کرد بازخورد و بازتاب خوبی بین رسانهها و مردم داشت. برنده شدن این پروژه در مسابقات سبب شد که پروژههای در مقیاس کوچک اندکی جدی گرفته شوند و نگاهها به این سمت متوجه شود.